تبلیغ جدید خرید هاست ارزان
  • 1,048 بازدید
  • بدون نظر

بصورت پیشفرض زمانیکه یک پست یا برگه یا دیدگاه را از وردپرس حذف می‌کنید، این آیتم به زباله دان وردپرس منتقل می‌شود تا اگر از کار خود پشیمان شدید بتوانید موارد حذف شده را بدون دردسر بازگردانی کنید.

خالی کردن خودکار زباله دان وردپرس